Coconut Milk Fenugreek Rice (தேங்காய் பால் வெந்தயம் பொங்கல்) & Black Gram Thovayal (Ulundu Thovayal)

Coconut Milk Fenugreek Rice (தேங்காய் பால் வெந்தயம் பொங்கல்) with Black Gram Thovayal (Ulundu Thovayal) is a South Indian Traditional breakfast. It is highly recommended by Ancestor for its medicinal benefits. If it is taken at least once in week, prevents the Stomach Cancer & other digestive related illness. 

Ingredients for Coconut Milk Fenugreek Rice (தேங்காய் பால் வெந்தயம் பொங்கல்)
  1. Rice (அரிசி)
  2. Garlic (பூண்டு)
  3. Coconut Milk (தேங்காய் பால்)
  4. Fenugreek (வெந்தயம்)
  5. Salt (உப்பு)
Procedure to make Coconut Milk Fenugreek Rice (தேங்காய் பால் வெந்தயம் பொங்கல்)
  1. Add bowl of Rice (அரிசி) in a cooker, bowl of Garlic (பூண்டு), Fenugreek (வெந்தயம்), Salt (உப்பு) and pour some water.
  2. Close the Lid & start boiling it. 
  3. Open the Lid after 3 whistle.
  4. Now pour Coconut Milk (தேங்காய் பால்) and mix it well
  5. Coconut Milk Fenugreek Rice (தேங்காய் பால் வெந்தயம் பொங்கல்) is ready!!!
Ingredient for Black Gram Thovayal (Ulundu Thovayal)
  1. Scraped coconut (தேங்காய்)
  2. Tamarind (புளி)
  3. Dried Red Chili (உலர்ந்த மிளகாய்)
  4. Salt (உப்பு)
  5. Black Gram (Ulundu)
  6. Water (நீர்)
Procedure to Black Gram Thovayal (Ulundu Thovayal)
  1. Pour some oil, add Black Gram (Ulundu), Dried Red Chili (உலர்ந்த மிளகாய்), Scraped coconut (தேங்காய்), Tamarind (புளி), Salt (உப்பு) and pour some Water (நீர்).
  2. Start grinding it in a mixer and make it like a paste.
  3. Black Gram Thovayal (Ulundu Thovayal) is ready!!!
  4. Now Serve Coconut Milk Fenugreek Rice (தேங்காய் பால் வெந்தயம் பொங்கல்) with Black Gram Thovayal (Ulundu Thovayal)

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.