Ingredients
  1. Salt (உப்பு)
  2. Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்) 1 Spoon
  3. Pepper Powder (மிளகு தூள்) 2 spoon
  4. Cumin Powder (சீரகத் தூள்) 2 spoon
  5. Coriander and Curry Leaves (கொத்தமல்லி & கறிவேப்பிலை)
  6. Mint Leaves (புதினா இலைகள்)
  7. Lemon Juice (எலுமிச்சை சாறு)
  8. Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு விழுது) 2 Spoon
  9. Mutton (ஆட்டிறைச்சி) 250 grams
  10. Water (நீர்)
Procedure
  1. Pour some Water (நீர்) in a cooker, add Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்) 1 Spoon, Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு விழுது) 2 Spoon and close the lid.
  2. After 5 whistle, open the lid and pour it in a bowl.
  3. Now add Salt (உப்பு), Pepper Powder (மிளகு தூள்) 2 spoon, Cumin Powder (சீரகத் தூள்) 2 spoon, Lemon Juice (எலுமிச்சை சாறு), Coriander and Curry Leaves (கொத்தமல்லி & கறிவேப்பிலை) and Mint Leaves (புதினா இலைகள்), mix it well.

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.