Ingredients
  1. Baby Onion (சிறிய வெங்காயம்)
  2. Crystal Salt (கல் உப்பு)
  3. Oil (எண்ணெய்)
  4. Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்)
  5. Dried Curry Leaves (உலர்ந்த கறிவேப்பிலை)
  6. Peeled Garlic (பூண்டு)
  7. Chili Powder mixed with Dhaniya powder (மிளகாய் தூள் கலந்து மல்லித்தூள்)
  8. Vadagam (வெங்காய வடகம்)
  9. Tamarind Juice (புளி குழம்பு)
  10. Chopped Tomato (தக்காளி)
  11. Chopped Drumstick (முருங்கை)
  12. Chopped Mango (மாங்கா)
  13. Chopped Brinjal (கத்திரிக்காய்)
  14. Water (நீர்)
Procedure
  1. Pour some Oil (எண்ணெய்) in a tawa, add Vadagam (வெங்காய வடகம்), Dried Curry Leaves (உலர்ந்த கறிவேப்பிலை), Baby Onion (சிறிய வெங்காயம்), Peeled Garlic (பூண்டு), Chopped Tomato (தக்காளி), Chopped Brinjal (கத்திரிக்காய்), Chopped Drumstick (முருங்கை), Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்) and Crystal Salt (கல் உப்பு) & mix it well.
  2. Add Chopped Mango (மாங்கா) and pour Tamarind Juice (புளி குழம்பு)
  3. Add Chili Powder mixed with Dhaniya powder (மிளகாய் தூள் கலந்து மல்லித்தூள்)
  4. Pour some Water (நீர்) and close the lid.
  5. Kara Kulambu is ready after 10 minutes.

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.