Ingredients
  1. Pepper Powder (மிளகு தூள்)
  2. Curry Leaves (கறிவேப்பிலை)
  3. Chili Powder (மிளகாய் தூள்)
  4. Chopped Green Chili (பச்சை மிளகாய்)
  5. Corn Flour (சோள மாவு)
  6. Tomato Sauce
  7. Chopped Garlic (நறுக்கப்பட்ட பூண்டு)
  8. Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு பேஸ்ட்)
  9. Soya Sauce (சோயா சாஸ்)
  10. Coriander Leaves (கொத்துமல்லி தழை)
  11. Mint leaves (புதினா இலைகள்)
  12. Salt (உப்பு)
  13. Chopped Ginger (நறுக்கப்பட்ட இஞ்சி)
  14. Rice Flour (அரிசி மாவு)
  15. Refined Wheat Flour (மைதா)
  16. Chopped Capsicum (குடை மிளகாய்)
  17. Chopped Onion (வெங்காயம்)
  18. Chopped Mushroom (காளான்)
  19. Oil (எண்ணெய்)
  20. Water (நீர்)
Procedure
  1. Add Chopped Capsicum (குடை மிளகாய்), Rice Flour (அரிசி மாவு), Refined Wheat Flour (மைதா), Corn Flour (சோள மாவு), Pepper Powder (மிளகு தூள்) in a bowl and toss it well.
  2. Pour some Water (நீர்) and mix it well.
  3. Pour some Oil (எண்ணெய்) in a tawa and start frying it. Keep fried Mushroom aside.
  4. Pour some Oil (எண்ணெய்) in a tawa, add Chopped Garlic (நறுக்கப்பட்ட பூண்டு), Chopped Ginger (நறுக்கப்பட்ட இஞ்சி), Chopped Onion (வெங்காயம்), Chopped Capsicum (குடை மிளகாய்), Salt (உப்பு), Chopped Green Chili (பச்சை மிளகாய்), Chili Powder (மிளகாய் தூள்), Curry Leaves (கறிவேப்பிலை), Tomato Sauce and add fried Mushroom.
  5. Mix corn flour with water and pour the same & mix it well.
  6. Mushroom Manchurian is ready!!!

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.