Ingredients
  1. Beans (பீன்ஸ்)
  2. Carrot (கேரட்)
  3. Green Peas (பச்சை பட்டாணி)
  4. Maggie Noodles (மேகி நூடுல்ஸ்)
  5. Cheese 
  6. Garam Masala (கரம் மசாலா)
  7. Bread (ரொட்டி)
  8. Boiled Sweet Corn (வேகவைத்த சோளம்)
  9. Salt (உப்பு)
  10. Oil (எண்ணெய்)
  11. Water (நீர்)
  12. Maida (மைதா)
Procedure
  1. Pour some Water (நீர்) in a pan, add Green Peas (பச்சை பட்டாணி), Beans (பீன்ஸ்), Carrot (கேரட்) and Salt (உப்பு)
  2. Allow it to boil for 2 minutes. 
  3. Add Maggie Noodles (மேகி நூடுல்ஸ்), Garam Masala (கரம் மசாலா) and Maggie Masala.
  4. Allow it to boil till it reaches gravy state.
  5. Season it with Boiled Sweet Corn (வேகவைத்த சோளம்)
  6. Cut the edges of the bread, roll it for sometime using roti roller.
  7. Mix Maida (மைதா) in water & use it paste the edges of the bread.
  8. Now start stuffing the Maggie, Cheese and fold & paste the edges with Maida.
  9. Pour some Oil (எண்ணெய்) in a pan and start frying the maggies pockets.
  10. Maggie Noodles Bread Pocket is ready.

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.