Ingredients
  1. Tomato (தக்காளி)
  2. Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்)
  3. Garlic (பூண்டு)
  4. Coriander & Chili Powder mixed (மல்லித்தூள் மிளகாய் தூள் கலவை)
  5. Salt (உப்பு)
  6. Anchovies Fish (நெத்திலி மீன்)
  7. Green Chili (பச்சை மிளகாய்)
  8. Coconut Milk (தேங்காய் பால்)
  9. Onion (வெங்காயம்)
  10. Curry Leaves (கறிவேப்பிலை)
  11. Onion Dried Seasoning (வெங்காய வடகம்)
  12. Tamarind Juice (புளி சாறு)
  13. Oil (எண்ணெய்)
  14. Water (நீர்)
Procedure
  1. Pour some Oil (எண்ணெய்) in a clay pot, add Onion Dried Seasoning (வெங்காய வடகம்), Curry Leaves (கறிவேப்பிலை), Onion (வெங்காயம்), Garlic (பூண்டு), Green Chili (பச்சை மிளகாய்), Tomato (தக்காளி)
  2. Tamarind Juice (புளி சாறு) mixed with Coriander & Chili Powder mixed (மல்லித்தூள் மிளகாய் தூள் கலவை), add Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்), Salt (உப்பு) and mix it well & pour it in clay pot.
  3. Pour some Water (நீர்) and add Anchovies Fish (நெத்திலி மீன்)
  4. Pour Coconut Milk (தேங்காய் பால்)
  5. Nethili Meen Kulambu prepared in Clay Pot | Anchovies Fish Curry is ready

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.