Ingredients
  1. Mustard (கடுகு)
  2. Turmeric powder (மஞ்சள் தூள்)
  3. Red Chili Powder (மிளகாய் தூள்)
  4. Lemon (எலுமிச்சை)
  5. Fenugreek (வெந்தயம்)
  6. Asafoetida powder (பெருங்காயம் தூள்)
  7. Salt (உப்பு)
  8. Curry Leaves (கறிவேப்பிலை)
  9. Oil (எண்ணெய்)
Procedure
  1. Boil 6 Lemons (எலுமிச்சை) for 5 minutes and chop it into small small peices
  2. Grind the bowl of Mustard (கடுகு)
  3. Grind the bowl of Fenugreek (வெந்தயம்)
  4. Pour some Oil (எண்ணெய்) in a tawa and add some Mustard (கடுகு), Curry Leaves (கறிவேப்பிலை), Salt (உப்பு),  Asafoetida powder (பெருங்காயம் தூள்), Lemon (எலுமிச்சை), Turmeric powder (மஞ்சள் தூள்), Red Chili Powder (மிளகாய் தூள்), Grinded Mustard (கடுகு) and Grinded Fenugreek (வெந்தயம்)
  5. Keep Stirring and add some Oil (எண்ணெய்) if required.
  6. Lemon Pickle (எலுமிச்சை ஊறுகாய்) is ready to be served.

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.