Ingredients
  1. Boiled Cauliflower (காலிஃபிளவர்)
  2. Chopped Capsicum (நறுக்கப்பட்ட குடை மிளகாய்)
  3. Chopped Onion (நறுக்கப்பட்ட வெங்காயம்)
  4. Oil (எண்ணெய்)
  5. Soya Sauce (சோயா சாஸ்)
  6. Tomato Sauce (தக்காளி சாஸ்)
  7. Corn Flour (சோள மாவு)
  8. Red Chili Powder (சிவப்பு மிளகாய் தூள்)
  9. Refined Wheat Flour (மைதா)
  10. Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்)
  11. Garam Masala (கரம் மசாலா)
  12. Ginger Garlic paste (இஞ்சி பூண்டு விழுது)
  13. Salt (உப்பு)
  14. Curry Leaves (கறிவேப்பிலை)
Procedure
  1. Take a Boiled Cauliflower (காலிஃபிளவர்) in a bowl and add Ginger Garlic paste (இஞ்சி பூண்டு விழுது), Refined Wheat Flour (மைதா), Garam Masala (கரம் மசாலா), Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்), Red Chili Powder (சிவப்பு மிளகாய் தூள்), Corn Flour (சோள மாவு) and Salt (உப்பு)
  2. Pour some water and mix it well
  3. Pour some oil in a tawa and start frying the Cauliflower (காலிஃபிளவர்)
  4. Pour some oil in a pan, add Chopped Onion (நறுக்கப்பட்ட வெங்காயம்), Ginger Garlic paste (இஞ்சி பூண்டு விழுது), Garam Masala (கரம் மசாலா), Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்), Salt (உப்பு), Curry Leaves (கறிவேப்பிலை), Red Chili Powder (சிவப்பு மிளகாய் தூள்), Chopped Capsicum (நறுக்கப்பட்ட குடை மிளகாய்), Soya Sauce (சோயா சாஸ்), Tomato Sauce (தக்காளி சாஸ்).
  5. Separately mix Corn Flour (சோள மாவு) with water and pour it into the pan and add fried Cauliflower (காலிஃபிளவர்)
  6. Cauliflower Manchurian is ready to be served.

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.