Ingredients
  1. Asafoetida Powder (பெருங்காயம் தூள்)
  2. Salt (உப்பு)
  3. Cumin Powder (சீரகத் தூள்)
  4. Chopped Coriander (கொத்தமல்லி)
  5. Chopped Curry Leaves (கறிவேப்பிலை)
  6. Chopped Capsicum (குடைமிளகாய்)
  7. Chopped Onion (வெங்காயம்)
  8. Corn (சோளம்)
  9. Bengal Gram flour with 1 spoon of Chili powder Mixed (கடலை  மாவு + மிளகாய் தூள்)
  10. Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு விழுது)
  11. Oil (எண்ணெய்)
  12. Water (நீர்)
  13. Tomato Sauce
Procedure
  1. Add bowl of Corn (சோளம்), Chopped Onion (வெங்காயம்), Chopped Capsicum (குடைமிளகாய்), Chopped Coriander (கொத்தமல்லி), Chopped Curry Leaves (கறிவேப்பிலை), add spoon of Cumin Powder (சீரகத் தூள்), add spoon of Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு விழுது), Salt (உப்பு) and add Bengal Gram flour with 1 spoon of Chili powder Mixed (கடலை  மாவு + மிளகாய் தூள்).
  2. Mix it well. Pour some oil in a tawa and start frying the Corn (should be careful while frying, suggested to close the lid as the corn may burst while it is fried).
  3. Add a spoon of tomato sauce in a bowl, add Chopped Onion (வெங்காயம்) and add fried Corn.
  4. Mix it well. Now Corn Pakoda is ready to be served.

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.