Ingredients
  1. Blackgram (உளுந்து)
  2. Mustard Seed (கடுகு)
  3. Turmeric powder (மஞ்சள் தூள்)
  4. Salt (உப்பு)
  5. Mustard powder (கடுகு தூள்)
  6. Chili powder (மிளகாய் தூள்)
  7. Fenugreek powder (வெந்தயம் தூள்)
  8. Curry leaves (கறிவேப்பிலை)
  9. Oil (எண்ணெய்)
  10. Tomato (தக்காளி)
  11. Green Chili (பச்சை மிளகாய்)
Procedure
  1. Pour some Oil (எண்ணெய்) in a tawa, add Mustard Seed (கடுகு), Blackgram (உளுந்து), Curry leaves (கறிவேப்பிலை), Green Chili (பச்சை மிளகாய்), and chopped Tomato (தக்காளி) and start stirring it well.
  2. After 5 minutes, add Salt (உப்பு), Turmeric powder (மஞ்சள் தூள்), Fenugreek powder (வெந்தயம் தூள்), Mustard powder (கடுகு தூள்), Chili powder (மிளகாய் தூள்) and keep stirring it for sometime.
  3. Tomato Pickle (தக்காளி ஊறுகாய்) is ready!!!

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.