Ingredients
  1. Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு விழுது)
  2. Salt (உப்பு)
  3. Green Chili (பச்சை மிளகாய்)
  4. Chopped Drum stick (முருங்கை)
  5. Chopped Beans (நறுக்கப்பட்ட பீன்ஸ்)
  6. Chopped Carrot (நறுக்கப்பட்ட கேரட்)
  7. Chopped Potato (நறுக்கப்பட்ட உருளைக்கிழங்கு)
  8. Chopped Onion (வெங்காயம்)
  9. Chopped Tomato (நறுக்கப்பட்ட தக்காளி)
  10. Curry Leaves (கறிவேப்பிலை)
  11. Coriander Leaves (கொத்துமல்லி தழை)
  12. Mustard Seeds (கடுகு)
  13. Urad Dhal (உளுந்து பருப்பு)
  14. Poppy seeds (கச கச)
  15. Cashew nuts (முந்திரிப்பருப்பு)
  16. Fennel Seeds (பெருஞ்சீரகம் விதைகள்)
  17. Scraped Coconut (தேங்காய்)
  18. Oil (எண்ணெய்)
  19. Water (நீர்)
  20. Garlic (பூண்டு)
Procedure
  1. Pours some Oil (எண்ணெய்) in a tawa, add Green Chili (பச்சை மிளகாய்) and fry it for few mintues.
  2. Start grinding the fried Green Chili (பச்சை மிளகாய்), Poppy seeds (கச கச), Cashew nuts (முந்திரிப்பருப்பு), Fennel Seeds (பெருஞ்சீரகம் விதைகள்), Scraped Coconut (தேங்காய்)  in a mixer. Add Water (நீர்) and make it like a paste.
  3. Pour some Oil (எண்ணெய்) in a tawa, add Mustard Seeds (கடுகு), Urad Dhal (உளுந்து பருப்பு), Curry Leaves (கறிவேப்பிலை), Chopped Onion (வெங்காயம்), Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு விழுது), Garlic (பூண்டு), Salt (உப்பு), Chopped Tomato (நறுக்கப்பட்ட தக்காளி), Chopped Potato (நறுக்கப்பட்ட உருளைக்கிழங்கு), Chopped Beans (நறுக்கப்பட்ட பீன்ஸ்), Chopped Carrot (நறுக்கப்பட்ட கேரட்), Chopped Drum stick (முருங்கை)
  4. Now add the grinded paste into it and pour some water. Allow to boil for 3 minutes.
  5. Add Coriander Leaves (கொத்துமல்லி தழை)
  6. Vegetable Korma is ready !!!


No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.