Ingredients
  1. Chopped Mango Ginger (மாம்பழ இஞ்சி)
  2. Chopped Green Chili (பச்சை மிளகாய்)
  3. Chopped Carrot (கேரட்)
  4. Chopped Garlic (பூண்டு)
  5. Chopped Lemon (எலுமிச்சை)
  6. Crystal Salt (உப்பு)
  7. Vinegar (வினிகர்)
Procedure
  1. Add Chopped Mango Ginger (மாம்பழ இஞ்சி), Chopped Carrot (கேரட்), Chopped Garlic (பூண்டு), Chopped Lemon (எலுமிச்சை), Chopped Green Chili (பச்சை மிளகாய்) in a jar.
  2. Now add Crystal Salt (உப்பு) and pour Vinegar (வினிகர்)
  3. Mango Ginger Vinegar Pickle is ready. 
Mango Ginger Vinegar Pickle - simple & easy pickle recipe to prepare. Mango Ginger pickle will improve your digestion & good for health. Have 2 pieces of Mango Ginger Pickle after meals & forget your digestion & acidity problems.

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.