Ingredients
  1. Curry Leaves (கறிவேப்பிலை)
  2. Coriander Leaves (கொத்துமல்லி தழை)
  3. Tomato Sauce
  4. Coriander Powder (மல்லித்தூள்)
  5. Milk (பால்)
  6. Sugar (சர்க்கரை)
  7. Chili Powder (மிளகாய் தூள்)
  8. Garam Masala (கரம் மசாலா)
  9. Green Chili – 2 (பச்சை மிளகாய்)
  10. Chopped Onion – 2 (வெங்காயம்)
  11. Salt (உப்பு)
  12. Capsicum – 1 (குடை மிளகாய்)
  13. Oil (எண்ணெய்)
  14. Water (நீர்)
  15. White Flour / Refined Wheat Flour (மைதா மாவு – Maida flour)
  16. Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு பேஸ்ட்)
Procedure
  1. Take White Flour (மைதா மாவு – Maida flour) in a big bowl, add 2 spoon of Sugar (சர்க்கரை), bowl of Milk (பால்), Salt (உப்பு), few drops of Oil (எண்ணெய்) and mix it well & make it as soft elastic dough
  2. Start making Parotta after 1 hour
  3. Shred the Parotta into small pieces
  4. Pour some Oil (எண்ணெய்) in tawa, add Chopped Onion – 2 (வெங்காயம்), Curry Leaves (கறிவேப்பிலை), Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு பேஸ்ட்), Salt (உப்பு), Capsicum – 1 (குடை மிளகாய்), Chili Powder (மிளகாய் தூள்) – 1 spoon, Garam Masala (கரம் மசாலா) – 1 spoon, Coriander Powder (மல்லித்தூள்) – 1 Spoon, finally add Parotta into it.
  5. Spread Coriander Leaves (கொத்துமல்லி தழை).

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.