Ingredients
  1. Potatoes (உருளைக்கிழங்குகள்)
  2. Bread (ரொட்டி)
  3. Oil (எண்ணெய்)
  4. Water (நீர்)
  5. Chopped Onion (வெங்காயம்)
  6. Coriander Leaves (கொத்துமல்லி தழை)
  7. Curry Leaves (கறிவேப்பிலை)
  8. Chopped Ginger (இஞ்சி)
  9. Chopped Green Chili (பச்சை மிளகாய்)
  10. Black gram (உளுந்து)
  11. Cumin seed (சீரகம்)
  12. Mustard (கடுகு)
  13. Chopped Garlic (பூண்டு)
  14. Hing / Asafoetida (பெருங்காயம் தூள்)
  15. Salt (உப்பு)
  16. Idly Flour (இட்லி மாவு)
  17. Corn Flour (சோள மாவு)
Procedure
  1. Start boiling Potatoes (உருளைக்கிழங்குகள்) in a cooker and open the lid after 3 whistle.
  2. Start mashing the Potatoes (உருளைக்கிழங்குகள்)
  3. Pour some Oil (எண்ணெய்) in a tawa, put some Mustard (கடுகு), add Curry Leaves (கறிவேப்பிலை), Black gram (உளுந்து), Cumin seed (சீரகம்), Chopped Garlic (பூண்டு), Chopped Ginger (இஞ்சி), Chopped Green Chili (பச்சை மிளகாய்), Chopped Onion (வெங்காயம்), Salt (உப்பு), Hing / Asafoetida (பெருங்காயம் தூள்) and finally add mashed Potatoes (உருளைக்கிழங்குகள்)
  4. Spread some Coriander Leaves (கொத்துமல்லி தழை)
  5. Stuffing is ready
  6. Start cutting the edges of the Bread (ரொட்டி)
  7. Pour some Oil (எண்ணெய்) in a frying pan.
  8. Dip the bread in water and roll the stuffing in the bread. Roll it on the Corn Flour (சோள மாவு) and start frying it.
  9. Bread Masala Bonda is ready
  10. Dip the stuffing in Idly Flour (இட்லி மாவு) and start frying it
  11. Idly Masala Bonda is ready!!!

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.