Ingredients
  1. Drumstick Spinach (முருங்கை கீரை)
  2. Water (நீர்)
  3. Red Chili Powder mixed with Coriander Powder (சிவப்பு மிளகாய் தூள்  + மல்லித்தூள்)
  4. Chopped onion (வெங்காயம்)
  5. Green Gram (பயத்தம் பருப்பு)
  6. Peeled Garlic (பூண்டு)
  7. Green Chili (பச்சை மிளகாய்)
  8. Chopped Tomato (நறுக்கப்பட்ட தக்காளி)
  9. Oil (எண்ணெய்)
  10. Black Gram (உளுந்து)
  11. Mustard (கடுகு)
  12. Cumin Powder (சீரகம் தூள்)
  13. Turmeric powder (மஞ்சள் தூள்)
  14. Salt (உப்பு)
Procedure
  1. Pour some water in cooker, add green gram, tomato, onion, green chili, garlic, Red Chili Powder mixed with Coriander Powder, turmeric powder, salt and Cumin Powder (சீரகம் தூள்)
  2. Now add drumstick spinach and close the lid.
  3. Open the lid after 3 whistle.
  4. Pour some oil in a pan, add mustard, black gram, onion and mix it with spinach.
  5. Murungai keerai kootu (Drumstick Spinach) is ready


No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.