Ingredients
  1. Lemon Juice (எலுமிச்சை சாறு)
  2. Chili Powder (மிளகாய் தூள்)
  3. Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்)
  4. Salt (உப்பு)
  5. Anchovy Fish (நெத்திலி மீன்)
  6. Oil (எண்ணெய்)
Procedure
  1. Add some Salt (உப்பு) in Anchovy Fish (நெத்திலி மீன்), Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்),
  2. Chili Powder (மிளகாய் தூள்), Lemon Juice (எலுமிச்சை சாறு) and mix it well.
  3. Pour some Oil (எண்ணெய்) and start frying Anchovy Fish (நெத்திலி மீன்)
  4. Nethili Fish Fry நெத்திலி மீன்  (Anchovy Fry) is ready

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.