Ingredients
  1. Red Capsicum (சிவப்பு குடைமிளகாய்)
  2. Green Capsicum (பச்சை குடைமிளகாய்)
  3. Curry Leaves (கறிவேப்பிலை)
  4. Chopped Ginger (இஞ்சி)
  5. Roasted gram (பொட்டுக்கடலை)
  6. Black gram (முழு உளுந்து)
  7. Mustard (கடுகு)
  8. Oil (எண்ணெய்)
  9. Red Chili (சிவப்பு மிளகாய்)
  10. Carrot (கேரட்)
  11. Onion (வெங்காயம்)
  12. Idli barter (இட்லி மாவு)
Procedure
  1. Pour some Oil (எண்ணெய்) in a pan, add Mustard (கடுகு), Black gram (முழு உளுந்து), Roasted gram (பொட்டுக்கடலை), Red Chili (சிவப்பு மிளகாய்), Curry Leaves (கறிவேப்பிலை), Chopped Ginger (இஞ்சி), Onion (வெங்காயம்) and mix it with Idli barter (இட்லி மாவு)
  2. Apply some oil on paniyaram pan, pour idli barter and season it with Carrot (கேரட்), Green Capsicum (பச்சை குடைமிளகாய்), Red Capsicum (சிவப்பு குடைமிளகாய்)
  3. Wait until it becomes golden brown color and keep rotating it using stick.
  4. Spicy Paniyaram is ready


No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.