Ingredients
  1. Green Chili (பச்சை மிளகாய்)
  2. Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு பேஸ்ட்)
  3. Salt (உப்பு)
  4. Tomato Sauce (தக்காளி சாஸ்)
  5. Soya Sauce (சோயா சாஸ்)
  6. Chili Powder (மிளகாய் தூள்)
  7. Corn Flour (சோள மாவு)
  8. Onion Leaves (வெங்காயம் இலைகள்)
  9. Tomato (தக்காளி)
  10. Onion (வெங்காயம்)
  11. Coriander (கொத்தமல்லி)
  12. Curry Leaves (கறிவேப்பிலை)
  13. Garam Masala (கரம் மசாலா)
  14. Refined Wheat Flour (மைதா)
  15. Boiled Egg (அவித்த முட்டை)
  16. Oil (எண்ணெய்)
  17. Water (தண்ணீர்)
Procedure
  1. In a bowl add Refined Wheat Flour (மைதா), Corn Flour (சோள மாவு), Salt (உப்பு), Garam Masala (கரம் மசாலா), Chili Powder (மிளகாய் தூள்), Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு பேஸ்ட்) and pour some Water (தண்ணீர்) & mix it well.
  2. Pour some Oil (எண்ணெய்) in a tawa, dip the Boiled Egg (அவித்த முட்டை) and start frying.
  3. Pour some Oil (எண்ணெய்) in a tawa, add Onion (வெங்காயம்), Green Chili (பச்சை மிளகாய்), Salt (உப்பு), Garam Masala (கரம் மசாலா), Chili Powder (மிளகாய் தூள்), Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு பேஸ்ட்), Tomato (தக்காளி), Curry Leaves (கறிவேப்பிலை), Tomato Sauce (தக்காளி சாஸ்), Soya Sauce (சோயா சாஸ்)
  4. Add some Corn Flour (சோள மாவு) in a bowl and pour some Water (தண்ணீர்) & mix it well. Pour it in a tawa.
  5. Now add the fried eggs.
  6. Egg Manchurian is ready

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.