Bitter Gourd Curry with juice (பாகற்காய் பொறியல் உடன் சாறு)

Ingredients
  1. Coriander (கொத்தமல்லி)
  2. Curry leaves (கறிவேப்பிலை)
  3. Garlic (பூண்டு)
  4. Mustard (கடுகு)
  5. Black Gram (முழு உளுந்து)
  6. Turmeric powder (மஞ்சள் தூள்)
  7. Salt (உப்பு)
  8. Chili Powder mixed with Coriander Powder (மிளகாய் தூள் மல்லித்தூள் கலவை)
  9. Tamarind Juice (புளி சாறு)
  10. Onion (வெங்காயம்)
  11. Tomato (தக்காளி)
  12. Bitter Gourd (பாகற்காய்)
  13. Water (தண்ணீர்)
  14. Oil (எண்ணெய்)
Procedure
  1. Chop the Bitter Gourd (பாகற்காய்)
  2. Pour some Water (தண்ணீர்) in a vessel, add chopped Bitter Gourd (பாகற்காய்) and boil it for 5 minutes.
  3. Filter the Bitter Gourd (பாகற்காய்) juice
  4. Pour some Oil (எண்ணெய்) in a pan, add Mustard (கடுகு), Black Gram (முழு உளுந்து), Curry leaves (கறிவேப்பிலை), Garlic (பூண்டு), Onion (வெங்காயம்), Tomato (தக்காளி), Salt (உப்பு), Turmeric powder (மஞ்சள் தூள்), Tamarind Juice (புளி சாறு) and boiled Bitter Gourd (பாகற்காய்) & close the lid.
  5. Spread some Coriander (கொத்தமல்லி)
  6. Bitter Gourd Curry (பாகற்காய் பொறியல்) is ready
  7. Procedure for Bitter Gourd juice (பாகற்காய் சாறு) – Filter the juice & add Pepper Powder (மிளகு தூள்)

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.