Ingredients
  1. Bengal Gram (கடலை பருப்பு)
  2. Oil (எண்ணெய்)
  3. Water (நீர்)
  4. Curry leaves (கறிவேப்பிலை)
  5. Coriander leaves (கொத்துமல்லி தழை)
  6. Chopped Onion (வெங்காயம்)
  7. Garlic (பூண்டு)
  8. Ginger (இஞ்சி)
  9. Chopped Green Chili (பச்சை மிளகாய்)
  10. Fennel (பெருஞ்சீரகம்)
  11. Salt (உப்பு)
  12. Hing / Asafetida powder (பெருங்காயம்)
  13. Cumin Powder (சீரகம் தூள்)
Procedure
  1. Add Bengal gram (soaked for 2 hours) in a mixer, add fennel and grind it.
  2. Add hing powder, chopped green chili, chopped ginger, garlic, cumin powder, chopped curry leaves, coriander leaves, chopped onion and salt
  3. Mix it well.
  4. Pour some oil in a tawa and start frying vadai.
  5. Masal Vadai / Paruppu Vadai is ready.

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.