Ingredients
  1. Soya Sauce (சோயா சாஸ்)
  2. Curry leaves (கறிவேப்பிலை)
  3. Tomato Sauce (தக்காளி சாஸ்)
  4. Green Chili (பச்சை மிளகாய்)
  5. Salt (உப்பு)
  6. Noodles (நூடுல்ஸ்)
  7. Chaat Masala (சாட் மசாலா)
  8. Garam Masala (கரம் மசாலா)
  9. Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு பேஸ்ட்)
  10. Pav bhaji Masala (பாவ் பாஜி மசாலா)
  11. Onion (வெங்காயம்)
  12. Carrot (கேரட்)
  13. Cabbage (முட்டைக்கோஸ்)
  14. Beans (பீன்ஸ்)
  15. Capsicum (குடை மிளகாய்)
  16. Water (நீர்)
  17. Oil (எண்ணெய்)
Procedure
  1. Start boiling Water (நீர்), add Salt (உப்பு), Oil (எண்ணெய்), Noodles (நூடுல்ஸ்) and filter the noodles.
  2. Pour some Oil (எண்ணெய்) in a tawa, Onion (வெங்காயம்), Salt (உப்பு), Curry leaves (கறிவேப்பிலை), Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு பேஸ்ட்), Green Chili (பச்சை மிளகாய்), Beans (பீன்ஸ்), Carrot (கேரட்), Capsicum (குடை மிளகாய்), Cabbage (முட்டைக்கோஸ்), Garam Masala (கரம் மசாலா), Pav bhaji Masala (பாவ் பாஜி மசாலா), Water (நீர்)
  3. Close the lid for 5 minutes
  4. Pour Soya Sauce (சோயா சாஸ்), Tomato Sauce (தக்காளி சாஸ்), add Noodles (நூடுல்ஸ்) and Chaat Masala (சாட் மசாலா)
  5. Vegetable Noodles is ready

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.