Ingredients
  1. Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்)
  2. Salt (உப்பு)
  3. Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு பேஸ்ட்)
  4. Coriander Powder mixed with Chili Powder (மல்லி தூள் மிளகாய் தூள் கலவை)
  5. Vadavam (Onion Seasoned) (வெங்காய வடகம்)
  6. Green Chili (பச்சை மிளகாய்)
  7. Tomato (தக்காளி)
  8. Onion (வெங்காயம்)
  9. Garlic (பூண்டு)
  10. Mango (மாங்கா)
  11. Tamarind Juice (புளி சாறு)
  12. Silver Bar Fish (Mullu Vallai Meen) (முள்ளு வாளை)
  13. Oil (எண்ணெய்)
  14. Water (நீர்)
  15. Curry leaves (கறிவேப்பிலை)
Procedure
  1. In a bowl add Salt (உப்பு), Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்), pour Tamarind Juice (புளி சாறு), Coriander Powder mixed with Chili Powder (மல்லி தூள் மிளகாய் தூள் கலவை) and mix it well.
  2. Pour some Oil (எண்ணெய்) in clay pot, add Vadavam (Onion Seasoned) (வெங்காய வடகம்), Curry leaves (கறிவேப்பிலை), Onion (வெங்காயம்), Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு பேஸ்ட்), Tomato (தக்காளி), Garlic (பூண்டு), Green Chili (பச்சை மிளகாய்) and pour the mix prepared in the last step.
  3. Add Mango (மாங்கா) and close the lid.
  4. After 5 minutes, add Silver Bar Fish (Mullu Vallai Meen) (முள்ளு வாளை) and close the lid.
  5. Mullu Vallai Meen Kulambu (Silver Bar Fish Curry) (முள்ளு வாளை) is ready

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.