Ingredients
  1. Turmeric powder (மஞ்சள் தூள்)
  2. Salt (உப்பு)
  3. Pepper (மிளகு)
  4. Garlic (பூண்டு)
  5. Onion (வெங்காயம்)
  6. Cumin (சீரகம்)
  7. Coconut (தேங்காய்)
  8. Tomato (தக்காளி)
  9. Dried Mango (உலர்ந்த மாங்கா)
  10. Red Chili Powder (சிவப்பு மிளகாய் தூள்)
  11. Water (நீர்)
  12. Oil (எண்ணெய்)
  13. Tamarind Juice (புளி சாறு)
  14. Seasoned Onion (வெங்காய வடகம்)
  15. Curry leaves (கறிவேப்பிலை)
Procedure
  1. Grind Tomato (தக்காளி), Onion (வெங்காயம்), Coconut (தேங்காய்), Garlic (பூண்டு), Pepper (மிளகு), Cumin (சீரகம்), Turmeric powder (மஞ்சள் தூள்), Red Chili Powder (சிவப்பு மிளகாய் தூள்) and pour some Water (நீர்)
  2. Masala paste is ready
  3. Add Salt (உப்பு), Tamarind Juice (புளி சாறு) and add masala paste & mix it well.
  4. Pour some Oil (எண்ணெய்) in a tawa, Seasoned Onion (வெங்காய வடகம்), Curry leaves (கறிவேப்பிலை), Onion (வெங்காயம்), Garlic (பூண்டு), Tomato (தக்காளி), pour masala paste, Dried Mango (உலர்ந்த மாங்கா)
  5. After 5 minutes, Manga Vethal Kulambu (Dried Mango Kulambu) is ready.

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.