Coconut Milk Fenugreek Rice (தேங்காய் பால் வெந்தயம் பொங்கல்) & Black Gram Thovayal (Ulundu Thovayal)
Coconut Milk Fenugreek Rice (தேங்காய் பால் வெந்தயம் பொங்கல்) with Black Gram Thovayal (Ulundu Thovayal) is a South Indian Traditional breakfast. It is highly recommended by Ancestor for its medicinal benefits. If it is taken at least once in week, prevents the Stomach Cancer & other digestive related illness.
Ingredients for Coconut Milk Fenugreek Rice (தேங்காய் பால் வெந்தயம் பொங்கல்)
- Rice (அரிசி)
- Garlic (பூண்டு)
- Coconut Milk (தேங்காய் பால்)
- Fenugreek (வெந்தயம்)
- Salt (உப்பு)
Procedure to make Coconut Milk Fenugreek Rice (தேங்காய் பால் வெந்தயம் பொங்கல்)
- Add bowl of Rice (அரிசி) in a cooker, bowl of Garlic (பூண்டு), Fenugreek (வெந்தயம்), Salt (உப்பு) and pour some water.
- Close the Lid & start boiling it.
- Open the Lid after 3 whistle.
- Now pour Coconut Milk (தேங்காய் பால்) and mix it well
- Coconut Milk Fenugreek Rice (தேங்காய் பால் வெந்தயம் பொங்கல்) is ready!!!
- Scraped coconut (தேங்காய்)
- Tamarind (புளி)
- Dried Red Chili (உலர்ந்த மிளகாய்)
- Salt (உப்பு)
- Black Gram (Ulundu)
- Water (நீர்)
- Pour some oil, add Black Gram (Ulundu), Dried Red Chili (உலர்ந்த மிளகாய்), Scraped coconut (தேங்காய்), Tamarind (புளி), Salt (உப்பு) and pour some Water (நீர்).
- Start grinding it in a mixer and make it like a paste.
- Black Gram Thovayal (Ulundu Thovayal) is ready!!!
- Now Serve Coconut Milk Fenugreek Rice (தேங்காய் பால் வெந்தயம் பொங்கல்) with Black Gram Thovayal (Ulundu Thovayal)
No comments: