Ingredients
  1. Maida – Refined Wheat Flour (மைதா)
  2. Chili Powder (மிளகாய் தூள்)
  3. Garam Masala (கரம் மசாலா)
  4. Salt (உப்பு)
  5. Chopped Ginger (நறுக்கப்பட்ட இஞ்சி)
  6. Chopped Garlic (நறுக்கப்பட்ட பூண்டு)
  7. Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு விழுது)
  8. Chopped Green Chili (நறுக்கப்பட்ட பச்சை மிளகாய்)
  9. Curry Leaves (கறிவேப்பிலை)
  10. Coriander Leaves (கொத்துமல்லி தழை)
  11. Mint Leaves (புதினா இலைகள்)
  12. Chopped Onion (வெங்காயம்)
  13. Boiled Mutton (வேகவைத்த ஆட்டிறைச்சி)
  14. Egg (முட்டை)
  15. Oil (எண்ணெய்)
  16. Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்)
  17. Water (நீர்)
Procedure
  1. Start grinding Boiled Mutton (வேகவைத்த ஆட்டிறைச்சி) and put it in a bowl.
  2. Pour some Oil (எண்ணெய்) in a tawa, add Chopped Onion (வெங்காயம்), add spoon of Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு விழுது), Salt (உப்பு), 1 Chopped Green Chili (நறுக்கப்பட்ட பச்சை மிளகாய்), 1 Chopped Ginger (நறுக்கப்பட்ட இஞ்சி), Chopped Garlic (நறுக்கப்பட்ட பூண்டு), Curry Leaves (கறிவேப்பிலை), Coriander Leaves (கொத்துமல்லி தழை), Mint Leaves (புதினா இலைகள்), 1 spoon of Chili Powder (மிளகாய் தூள்), Garam Masala (கரம் மசாலா) and finally add grinded Mutton (ஆட்டிறைச்சி).
  3. Add pinch of Salt (உப்பு) in a bowl of Maida – Refined Wheat Flour (மைதா), pour some Water (நீர்) and mix it well.
  4. Start pouring it like a dosa.
  5. Add pinch of Salt (உப்பு) and beat the Egg (முட்டை)
  6. Stuffing the Mutton mix, dip it in the egg and start frying it.
  7. Mutton Wrap is ready!!!

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.