Ingredients
  1. Curry Leaves (கறிவேப்பிலை)
  2. Mustard Seeds (கடுகு)
  3. Blackgram (உளுந்து)
  4. Oil (எண்ணெய்)
  5. Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்)
  6. Salt (உப்பு)
  7. Tamarind Juice (புளி சாறு)
  8. Green Chili (பச்சை மிளகாய்)
  9. Fenugreek Powder (வெந்தயம்)
  10. Mustard Powder (கடுகு தூள்)
Procedure
  1. Pour some Oil (எண்ணெய்) in a tawa, add Mustard Seeds (கடுகு), Blackgram (உளுந்து), Curry Leaves (கறிவேப்பிலை), Green Chili (பச்சை மிளகாய்) and start stirring for some time.
  2. Pour Tamarind Juice (புளி சாறு), Fenugreek Powder (வெந்தயம்), Salt (உப்பு), Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்), Mustard Powder (கடுகு தூள்) and pour some water.
  3. Green Chili Pickle (பச்சை மிளகாய் ஊறுகாய்) is ready!!!

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.