Red Chili mixed with Coriander Powder 2:1 (சிவப்பு மிளகாய் தூள் + மல்லித்தூள்)
Chopped Brinjal (கத்தரிக்காய்) – 2
Water (நீர்)
Oil (எண்ணெய்)
Procedure
Pour some Oil (எண்ணெய்) in a pot, add 1 spoon of Fenugreek (வெந்தயம்), Chopped Onion (வெங்காயம்), Curry Leaves (கறிவேப்பிலை) and fry it until it becomes golden brown color.
Once again add Chopped Onion (வெங்காயம்), Chopped Tomato (தக்காளி), Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு விழுது), Garlic (பூண்டு), Green chili (பச்சை மிளகாய்), Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்), Chopped Potato (உருளைக்கிழங்கு), Chopped Brinjal (கத்தரிக்காய்) and mix it well.
Add Salt (உப்பு), pour Tamarind Juice (புளி சாறு), add Chopped Raw Mango (மாம்பழ), Red Chili mixed with Coriander Powder (சிவப்பு மிளகாய் தூள் + மல்லித்தூள்) and pour some Water (நீர்)
Allow it to boil for 2 minutes and add Prawn (இறால்) – 200 grams (Skinned & Rinsed)
Again allow it to boil for 2 minutes.
Spread some Coriander Leaves (கொத்துமல்லி தழை) on top of it and Clay Pot Prawn Kulambu (Prawn Curry) is ready to be served!!!
Clay Pot Prawn Kulambu (Prawn Curry)
Reviewed by Unknown
on
March 04, 2017
Rating: 5