Ingredients
  1. Salt (உப்பு)
  2. Tamarind (புளி)
  3. Scraped Coconut (தேங்காய்)
  4. Green Chili – 2 (பச்சை மிளகாய்)
  5. Coriander Leaves (கொத்துமல்லி தழை)
  6. Curry Leaves (கறிவேப்பிலை)
  7. Curd (தயிர்)
  8. Oil (எண்ணெய்)
  9. Blackgram (உளுந்து)
  10. Mustard (கடுகு)
  11. Mint Leaves (புதினா இலைகள்)
  12. Water (நீர்)
  13. Asafetida Powder (பெருங்காயம் தூள்)
Procedure
  1. Pour some Oil (எண்ணெய்) in a tawa, add a bowl of Mint Leaves (புதினா இலைகள்), Green Chili – 2 (பச்சை மிளகாய்), bowl of Scraped Coconut (தேங்காய்) and collect it separately in a bowl.
  2. Start grinding Asafetida Powder (பெருங்காயம் தூள்) 1 spoon, small ball of Tamarind (புளி), Salt (உப்பு), bowl of Coriander Leaves (கொத்துமல்லி தழை) and fried Mint Leaves with Green Chili.
  3. Pour some Water (நீர்) and Curd (தயிர்) while grinding. Pour it in a bowl.
  4. Pour some Oil (எண்ணெய்) in a tawa, add 1 spoon of Mustard (கடுகு), 1 spoon of Blackgram (உளுந்து) and Curry Leaves (கறிவேப்பிலை). Now pour it on the Mint Chutney.

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.