Mint Chutney
Ingredients
- Salt (உப்பு)
- Tamarind (புளி)
- Scraped Coconut (தேங்காய்)
- Green Chili – 2 (பச்சை மிளகாய்)
- Coriander Leaves (கொத்துமல்லி தழை)
- Curry Leaves (கறிவேப்பிலை)
- Curd (தயிர்)
- Oil (எண்ணெய்)
- Blackgram (உளுந்து)
- Mustard (கடுகு)
- Mint Leaves (புதினா இலைகள்)
- Water (நீர்)
- Asafetida Powder (பெருங்காயம் தூள்)
- Pour some Oil (எண்ணெய்) in a tawa, add a bowl of Mint Leaves (புதினா இலைகள்), Green Chili – 2 (பச்சை மிளகாய்), bowl of Scraped Coconut (தேங்காய்) and collect it separately in a bowl.
- Start grinding Asafetida Powder (பெருங்காயம் தூள்) 1 spoon, small ball of Tamarind (புளி), Salt (உப்பு), bowl of Coriander Leaves (கொத்துமல்லி தழை) and fried Mint Leaves with Green Chili.
- Pour some Water (நீர்) and Curd (தயிர்) while grinding. Pour it in a bowl.
- Pour some Oil (எண்ணெய்) in a tawa, add 1 spoon of Mustard (கடுகு), 1 spoon of Blackgram (உளுந்து) and Curry Leaves (கறிவேப்பிலை). Now pour it on the Mint Chutney.
No comments: