Take White Flour (மைதா மாவு – Maida flour) in a big bowl, add 2 spoon of Sugar (சர்க்கரை), bowl of Milk (பால்), Salt (உப்பு), few drops of Oil (எண்ணெய்) and mix it well & make it as soft elastic dough
Start making Parotta after 1 hour
Shred the Parotta into small pieces
Pour some Oil (எண்ணெய்) in tawa, add Chopped Onion – 2 (வெங்காயம்), Curry Leaves (கறிவேப்பிலை), Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு பேஸ்ட்), Salt (உப்பு), Capsicum – 1 (குடை மிளகாய்), Chili Powder (மிளகாய் தூள்) – 1 spoon, Garam Masala (கரம் மசாலா) – 1 spoon, Coriander Powder (மல்லித்தூள்) – 1 Spoon, finally add Parotta into it.
Spread Coriander Leaves (கொத்துமல்லி தழை).
Chilli Parotta
Reviewed by Unknown
on
April 22, 2017
Rating: 5