Chilli Parotta
Ingredients
- Curry Leaves (கறிவேப்பிலை)
- Coriander Leaves (கொத்துமல்லி தழை)
- Tomato Sauce
- Coriander Powder (மல்லித்தூள்)
- Milk (பால்)
- Sugar (சர்க்கரை)
- Chili Powder (மிளகாய் தூள்)
- Garam Masala (கரம் மசாலா)
- Green Chili – 2 (பச்சை மிளகாய்)
- Chopped Onion – 2 (வெங்காயம்)
- Salt (உப்பு)
- Capsicum – 1 (குடை மிளகாய்)
- Oil (எண்ணெய்)
- Water (நீர்)
- White Flour / Refined Wheat Flour (மைதா மாவு – Maida flour)
- Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு பேஸ்ட்)
- Take White Flour (மைதா மாவு – Maida flour) in a big bowl, add 2 spoon of Sugar (சர்க்கரை), bowl of Milk (பால்), Salt (உப்பு), few drops of Oil (எண்ணெய்) and mix it well & make it as soft elastic dough
- Start making Parotta after 1 hour
- Shred the Parotta into small pieces
- Pour some Oil (எண்ணெய்) in tawa, add Chopped Onion – 2 (வெங்காயம்), Curry Leaves (கறிவேப்பிலை), Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு பேஸ்ட்), Salt (உப்பு), Capsicum – 1 (குடை மிளகாய்), Chili Powder (மிளகாய் தூள்) – 1 spoon, Garam Masala (கரம் மசாலா) – 1 spoon, Coriander Powder (மல்லித்தூள்) – 1 Spoon, finally add Parotta into it.
- Spread Coriander Leaves (கொத்துமல்லி தழை).
No comments: