Ingredients
  1. Dry Ginger Powder (சுக்கு)
  2. Cardamom Powder (ஏலக்காய் தூள்)
  3. Jaggery (வெல்லம்)
  4. Lemon (எலுமிச்சை) – 1
  5. Tamarind Juice (புளி சாறு)
  6. Salt (உப்பு)
  7. Water (நீர்)
Procedure
  1. Start Squeezing Lemon (எலுமிச்சை) – 1, add Dry Ginger Powder (சுக்கு), pinch of Salt (உப்பு), Cardamom Powder (ஏலக்காய் தூள்), Tamarind Juice (புளி சாறு), Jaggery (வெல்லம்) and mix it well.
  2. Pour 2 glass of Water (நீர்)
  3. Add Ice cubes.
  4. Lemon Jaggery Panagam (பானகம்) is ready!!!
Have it after lunch

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.