Ingredients
  1. Asafoetida / Hing Powder (பெருங்காயம் தூள்)
  2. Salt (உப்பு)
  3. Fenugreek Seeds (வெந்தயம்)
  4. Mustard (கடுகு)
  5. Oil (எண்ணெய்)
  6. Dried Red Chili (சிவப்பு மிளகாய்)
  7. Chopped Mango (மாங்கா)
Procedure
  1. Pour some Oil (எண்ணெய்) in a tawa and fry Dried Red Chili (சிவப்பு மிளகாய்).
  2. Fry Fenugreek Seeds (வெந்தயம்) and Mustard (கடுகு)
  3. Start grinding it in a mixer.
  4. Add Chopped Mango (மாங்கா), Salt (உப்பு), Asafoetida / Hing Powder (பெருங்காயம் தூள்), grinded masala and pour some Oil (எண்ணெய்) & mix it well.
  5. Homemade Mango Pickle is ready!!!

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.