Mango Pickle – Homemade | South Indian Traditional Recipe
Ingredients
- Asafoetida / Hing Powder (பெருங்காயம் தூள்)
- Salt (உப்பு)
- Fenugreek Seeds (வெந்தயம்)
- Mustard (கடுகு)
- Oil (எண்ணெய்)
- Dried Red Chili (சிவப்பு மிளகாய்)
- Chopped Mango (மாங்கா)
- Pour some Oil (எண்ணெய்) in a tawa and fry Dried Red Chili (சிவப்பு மிளகாய்).
- Fry Fenugreek Seeds (வெந்தயம்) and Mustard (கடுகு)
- Start grinding it in a mixer.
- Add Chopped Mango (மாங்கா), Salt (உப்பு), Asafoetida / Hing Powder (பெருங்காயம் தூள்), grinded masala and pour some Oil (எண்ணெய்) & mix it well.
- Homemade Mango Pickle is ready!!!
No comments: