Ingredients
  1. Red gram (துவரம் பருப்பு) – 1 cup
  2. Bengal gram (கடலைப் பருப்பு) – 1 cup
  3. Curry Turmeric (கறிமஞ்சள்) – 1 cup
  4. Cumin (சீரகம்) – 1 cup
  5. Fenu greek (வெந்தயம்) – 1 cup
  6. Pepper (மிளகு) – 1 cup
  7. Red Chili (சிவப்பு மிளகாய்) – 1 kg
  8. Coriander (மல்லி) – 750 g
Procedure
  1. Start frying Pepper (மிளகு) – 1 cup in a tawa without oil for 2 minutes
  2. Start frying Cumin (சீரகம்) – 1 cup in a tawa without oil for 2 minutes
  3. Start frying Fenu greek (வெந்தயம்) – 1 cup in a tawa without oil for 2 minutes
  4. Start frying Bengal gram (கடலைப் பருப்பு) – 1 cup in a tawa without oil for 2 minutes
  5. Start frying Red gram (துவரம் பருப்பு) – 1 cup in a tawa without oil for 2 minutes
  6. Start grinding Red Chili (சிவப்பு மிளகாய்) – 1 kg, Coriander (மல்லி) – 750 g, Curry Turmeric (கறிமஞ்சள்) – 1 cup and other fried ingredients
  7. Kulambu Milagai Powder is ready

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.