Ingredients
  1. Bowl of Meat (ஆட்டிறைச்சி)
  2. Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்)
  3. Red Chili Powder (சிவப்பு மிளகாய் தூள்)
  4. Garam Masala (கரம் மசாலா)
  5. Salt (உப்பு)
  6. Fennel (பெருஞ்சீரகம்)
  7. Curry Leaves (கறிவேப்பிலை)
  8. Chopped Ginger (இஞ்சி)
  9. Chopped Onion (வெங்காயம்)
  10. Roasted Gram (Pottukadalai)
  11. Chopped Green Chili  - 2 (பச்சை மிளகாய்)
  12. Coriander Leaves (கொத்தமல்லி)
  13. Chopped Garlic (பூண்டு)
  14. Bengal Gram (கடலை பருப்பு)
  15. Oil (எண்ணெய்)
Procedure
  1. Start frying the Bengal Gram (கடலை பருப்பு) in tawa without oil.
  2. Fry the Bowl of Meat (ஆட்டிறைச்சி) in tawa (add little bit of oil if required).
  3. Grind the Roasted Gram (Pottukadalai), Bengal Gram (கடலை பருப்பு), Fennel (பெருஞ்சீரகம்), Bowl of Meat (ஆட்டிறைச்சி) and mix it together
  4. Add Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்), Red Chili Powder (சிவப்பு மிளகாய் தூள்), Salt (உப்பு), Garam Masala (கரம் மசாலா), Chopped Ginger (இஞ்சி), Curry Leaves (கறிவேப்பிலை), Chopped Garlic (பூண்டு), Coriander Leaves (கொத்தமல்லி) and Chopped Green Chili  - 2 (பச்சை மிளகாய்)
  5. Pour some water and mix it well. Make it like dough and made small balls.

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.