Murungai keerai kootu (Drumstick Spinach) | Indian Curry
Ingredients
- Drumstick Spinach (முருங்கை கீரை)
- Water (நீர்)
- Red Chili Powder mixed with Coriander Powder (சிவப்பு மிளகாய் தூள் + மல்லித்தூள்)
- Chopped onion (வெங்காயம்)
- Green Gram (பயத்தம் பருப்பு)
- Peeled Garlic (பூண்டு)
- Green Chili (பச்சை மிளகாய்)
- Chopped Tomato (நறுக்கப்பட்ட தக்காளி)
- Oil (எண்ணெய்)
- Black Gram (உளுந்து)
- Mustard (கடுகு)
- Cumin Powder (சீரகம் தூள்)
- Turmeric powder (மஞ்சள் தூள்)
- Salt (உப்பு)
Procedure
- Pour some water in cooker, add green gram, tomato, onion, green chili, garlic, Red Chili Powder mixed with Coriander Powder, turmeric powder, salt and Cumin Powder (சீரகம் தூள்)
- Now add drumstick spinach and close the lid.
- Open the lid after 3 whistle.
- Pour some oil in a pan, add mustard, black gram, onion and mix it with spinach.
- Murungai keerai kootu (Drumstick Spinach) is ready
No comments: