Ingredients
  1. Jaggery (வெல்லம்)
  2. Black gram (உளுந்து)
  3. Cardamom powder (ஏலக்காய் தூள்)
  4. Oil (எண்ணெய்)
  5. Water (நீர்)
  6. Ghee (நெய்)
Procedure
  1. Star frying the Black gram (உளுந்து) in a frying pan without oil and grind it in a mixer.
  2. Pour some Water (நீர்) and mix it well.
  3. Pour some Water (நீர்) in a pan and add Jaggery (வெல்லம்) & mix it well. Filter it after it dissolves completely.
  4. Pour Black gram (உளுந்து) in a frying pan and pour Jaggery (வெல்லம்) into it.
  5. Add some Cardamom powder (ஏலக்காய் தூள்), pour some Ghee (நெய்) and Oil (எண்ணெய்) & mix it well
  6. Ulundhu Kali (உளுந்தங்களி) is ready

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.