Masal Vadai | Paruppu Vadai
Ingredients
- Bengal Gram (கடலை பருப்பு)
- Oil (எண்ணெய்)
- Water (நீர்)
- Curry leaves (கறிவேப்பிலை)
- Coriander leaves (கொத்துமல்லி தழை)
- Chopped Onion (வெங்காயம்)
- Garlic (பூண்டு)
- Ginger (இஞ்சி)
- Chopped Green Chili (பச்சை மிளகாய்)
- Fennel (பெருஞ்சீரகம்)
- Salt (உப்பு)
- Hing / Asafetida powder (பெருங்காயம்)
- Cumin Powder (சீரகம் தூள்)
- Add Bengal gram (soaked for 2 hours) in a mixer, add fennel and grind it.
- Add hing powder, chopped green chili, chopped ginger, garlic, cumin powder, chopped curry leaves, coriander leaves, chopped onion and salt
- Mix it well.
- Pour some oil in a tawa and start frying vadai.
- Masal Vadai / Paruppu Vadai is ready.
No comments: