Ingredients
  1. Paneer (பன்னீர்)
  2. Onion (வெங்காயம்)
  3. Lemon (எலுமிச்சை)
  4. Cumin (சீரகம்)
  5. Capsicum (குடை மிளகாய்)
  6. Tomato (தக்காளி)
  7. Curd / Yogurt (தயிர்)
  8. Fenugreek dried leaves (வெந்தயம் உலர்ந்த இலைகள்)
  9. Butter (வெண்ணெய்)
  10. Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு பேஸ்ட்)
  11. Green Chili (பச்சை மிளகாய்)
  12. Coriander Leaves (கொத்துமல்லி தழை)
  13. Mint leaves (புதினா இலைகள்)
  14. Water (நீர்)
  15. Salt (உப்பு)
  16. Corn Flour (சோள மாவு)
Procedure
  1. Grind Mint leaves (புதினா இலைகள்), Coriander Leaves (கொத்துமல்லி தழை), Green Chili (பச்சை மிளகாய்), Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு பேஸ்ட்), Cumin (சீரகம்), Lemon (எலுமிச்சை) juice, Salt (உப்பு) together.
  2. Add Corn Flour (சோள மாவு) and pour the mix.
  3. Add Paneer (பன்னீர்), Capsicum (குடை மிளகாய்), Onion (வெங்காயம்), Tomato (தக்காளி) and mix it well.
  4. Add Fenugreek dried leaves (வெந்தயம் உலர்ந்த இலைகள்)
  5. Arrange the paneer and other vegetables in a stick.
  6. Add some Butter (வெண்ணெய்) in a tawa and place the stick. Rotate it until it is properly cooked at all the side.
  7. Paneer Tikka is ready.

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.