Paneer Tikka recipe on tawa
Ingredients
- Paneer (பன்னீர்)
- Onion (வெங்காயம்)
- Lemon (எலுமிச்சை)
- Cumin (சீரகம்)
- Capsicum (குடை மிளகாய்)
- Tomato (தக்காளி)
- Curd / Yogurt (தயிர்)
- Fenugreek dried leaves (வெந்தயம் உலர்ந்த இலைகள்)
- Butter (வெண்ணெய்)
- Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு பேஸ்ட்)
- Green Chili (பச்சை மிளகாய்)
- Coriander Leaves (கொத்துமல்லி தழை)
- Mint leaves (புதினா இலைகள்)
- Water (நீர்)
- Salt (உப்பு)
- Corn Flour (சோள மாவு)
- Grind Mint leaves (புதினா இலைகள்), Coriander Leaves (கொத்துமல்லி தழை), Green Chili (பச்சை மிளகாய்), Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு பேஸ்ட்), Cumin (சீரகம்), Lemon (எலுமிச்சை) juice, Salt (உப்பு) together.
- Add Corn Flour (சோள மாவு) and pour the mix.
- Add Paneer (பன்னீர்), Capsicum (குடை மிளகாய்), Onion (வெங்காயம்), Tomato (தக்காளி) and mix it well.
- Add Fenugreek dried leaves (வெந்தயம் உலர்ந்த இலைகள்)
- Arrange the paneer and other vegetables in a stick.
- Add some Butter (வெண்ணெய்) in a tawa and place the stick. Rotate it until it is properly cooked at all the side.
- Paneer Tikka is ready.
No comments: