Prawn Curry Roti Roll | Shrimp Curry Roti Roll
Ingredients
- Garam Masala (கரம் மசாலா)
- Pepper powder (மிளகு தூள்)
- Oil (எண்ணெய்)
- Water (நீர்)
- Tomato (தக்காளி)
- Onion (வெங்காயம்)
- Carrot (கேரட்)
- Coriander Powder mixed with Chili Powder (மல்லித்தூள் மிளகாய் தூள் கலவை)
- Potato (உருளைக்கிழங்கு)
- Salt (உப்பு)
- Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு பேஸ்ட்)
- Coriander Curry leaves Paste (கொத்தமல்லி கறிவேப்பிலை பேஸ்ட்)
- Curry leaves (கறிவேப்பிலை)
- Coriander leaves (கொத்தமல்லி)
- Green Chili (பச்சை மிளகாய்)
- Lemon Extract (எலுமிச்சை சாறு)
- Tomato Sauce (தக்காளி சாஸ்)
- Prawn / Shrimp (இறால்)
- Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்)
- Cumin powder (சீரகம் தூள்)
- Wheat Flour (கோதுமை மாவு)
- Cloves, Bay Leaf, Cinnamon, Fennel, Cardamom (கிராம்பு, பிரிஞ்சி இலைகள், இலவங்கப்பட்டை, பெருஞ்சீரகம், ஏலக்காய்)
- Pour some Oil (எண்ணெய்) in a tawa, add Cloves, Bay Leaf, Cinnamon, Fennel, Cardamom (கிராம்பு, பிரிஞ்சி இலைகள், இலவங்கப்பட்டை, பெருஞ்சீரகம், ஏலக்காய்), Curry leaves (கறிவேப்பிலை), Green Chili (பச்சை மிளகாய்), Onion (வெங்காயம்), Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு பேஸ்ட்), Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்), Salt (உப்பு), Tomato (தக்காளி), Cumin powder (சீரகம் தூள்), Garam Masala (கரம் மசாலா) , Coriander Powder mixed with Chili Powder (மல்லித்தூள் மிளகாய் தூள் கலவை), Potato (உருளைக்கிழங்கு), Prawn / Shrimp (இறால்) and finally pour some Water (நீர்)
- Close the lid and allow it to boil for 5 minutes
- Prawn / Shrimp Curry is ready…Let’s prepare Roti
- Add some Salt (உப்பு) to the Wheat Flour (கோதுமை மாவு) and pour some Oil (எண்ணெய்) & mix it well. Pour some Water (நீர்) and make it as soft dough.
- Start making Roti
- Apply Oil (எண்ணெய்) in a tawa and start preparing roti.
- Start stuffing Prawn / Shrimp Curry in roti and apply some Coriander Curry leaves Paste (கொத்தமல்லி கறிவேப்பிலை பேஸ்ட்), Tomato Sauce (தக்காளி சாஸ்), chopped Carrot (கேரட்), Onion (வெங்காயம்), Coriander leaves (கொத்தமல்லி), Pepper powder (மிளகு தூள்), Tomato (தக்காளி) & roll it properly.
- Prawn Curry Roti Roll | Shrimp Curry Roti Roll is ready.
No comments: