Ingredients
- Rice (அரிசி)
- Jaggery (வெல்லம்)
- Ghee (நெய்)
- Cardamom Powder (ஏலக்காய் பொடி)
- Water (நீர்)
Procedure
- Start frying the Rice (அரிசி) without oil, wait until it turns to golden brown color.
- Start grinding the fried Rice (அரிசி)
- Pour some Water (நீர்), add Jaggery (வெல்லம்) and allow it to boil for some. Filter the Jaggery (வெல்லம்)
- Pour the Jaggery (வெல்லம்) in a pan, add Cardamom Powder (ஏலக்காய் பொடி), Ghee (நெய்) and add Rice flour
- Keep stirring and add Ghee (நெய்).
- Rice Flour Kali (அரிசி மாவு களி) is ready
Rice Flour Kali (அரிசி மாவு களி)
Reviewed by
Unknown
on
November 19, 2017
Rating:
5
No comments: