Ingredients
  1. Black gram (முழு உளுந்து) – Soaked for 30 Minutes
  2. Pepper Cumin Mixture (மிளகு சீரகம் கலவை)
  3. Salt (உப்பு)
  4. Asafetida (பெருங்காயம்)
  5. Coconut (தேங்காய்)
  6. Water (நீர்)
  7. Oil (எண்ணெய்)
  8. Curry Leaves (கறிவேப்பிலை)
  9. Rice Flour (அரிசி மாவு)
Procedure
  1. Start grinding Black gram (முழு உளுந்து) – Soaked for 30 Minutes, add Asafetida (பெருங்காயம்), Coconut (தேங்காய்), Pepper Cumin Mixture (மிளகு சீரகம் கலவை), Salt (உப்பு), Curry Leaves (கறிவேப்பிலை), Rice Flour (அரிசி மாவு) and mix it well.
  2. Pour some Oil (எண்ணெய்) in a tawa and start frying.
  3. Bonda is ready

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.