Ingredients
  1. Cinnamon Pattai (பட்டை)
  2. Bay Leaf (பிரியாணி இலை)
  3. Cardamom (ஏலக்காய்)
  4. Cloves (கிராம்பு)
  5. Star Anise (Annachi Mokku)
  6. Salt (உப்பு)
  7. Turmeric powder (மஞ்சள் தூள்)
  8. Capers (Marati Mokku)
  9. Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு பேஸ்ட்)
  10. Curry leaves (கறிவேப்பிலை)
  11. Coriander Leaves (கொத்துமல்லி தழை)
  12. Curd (தயிர்)
  13. Onion (வெங்காயம்)
  14. Lemon (எலுமிச்சை)
  15. Cumin (சீரகம்)
  16. Pepper (மிளகு)
  17. Red Chili (ரெட் மிளகாய்)
  18. Mint Leaves (புதினா இலைகள்)
  19. Butter (வெண்ணெய்)
  20. Fennel Seeds (பெருஞ்சீரகம்)
  21. Coriander Seeds (Dhaniya)
  22. Chicken (கோழி)
  23. Oil (எண்ணெய்)
  24. Water (நீர்)
Procedure
  1. Add Chicken (கோழி) in a bowl, Turmeric powder (மஞ்சள் தூள்), Curd (தயிர்), Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு பேஸ்ட்) and mix it well.
  2. In tawa, add Star Anise (Annachi Mokku), Bay Leaf (பிரியாணி இலை), Capers (Marati Mokku), Cloves (கிராம்பு), Cinnamon Pattai (பட்டை), Cardamom (ஏலக்காய்) and fry it without oil for few seconds.
  3. Add Cumin (சீரகம்) in a tawa and fry it without oil for few seconds.
  4. Add Pepper (மிளகு) in a tawa and fry it without oil for few seconds.
  5. Add Fennel Seeds (பெருஞ்சீரகம்) in a tawa and fry it without oil for few seconds.
  6. Add Coriander Seeds (Dhaniya) in a tawa and fry it without oil for few seconds.
  7. Add Red Chili (ரெட் மிளகாய்) in a tawa and fry it without oil for few seconds and grind everything together.
  8. Place a tawa apply some Butter (வெண்ணெய்), pour some Oil (எண்ணெய்), add Curry leaves (கறிவேப்பிலை), Onion (வெங்காயம்), Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு பேஸ்ட்), Salt (உப்பு), Turmeric powder (மஞ்சள் தூள்) and marinated Chicken (கோழி)
  9. Pour some Water (நீர்) and close the lid.
  10. Now add Masala Podi and pour some Lemon (எலுமிச்சை) juice & close the lid.
  11. Add Coriander Leaves (கொத்துமல்லி தழை)
  12. Spread Mint Leaves (புதினா இலைகள்) and Podi Chicken Semi Dry Recipe is ready

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.