Ingredients
  1. Cumin (சீரகம்)
  2. Pepper (மிளகு)
  3. Red Chili (சிவப்பு மிளகாய்)
  4. Garlic (பூண்டு)
  5. Green Chili (பச்சை மிளகாய்)
  6. Tomato (தக்காளி)
  7. Tamarind (புளி)
  8. Mustard (கடுகு)
  9. Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்)
  10. Asafetida (பெருங்காயம்)
  11. Oil (எண்ணெய்)
  12. Coriander Leaves (கொத்துமல்லி தழை)
  13. Curry Leaves (கறிவேப்பிலை)
  14. Water (நீர்)
  15. Crystal Salt (உப்பு)
Procedure
  1. Add Tamarind (புளி), Tomato (தக்காளி), Crystal Salt (உப்பு), Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்) and pour some Water (நீர்) and mix it well using your hands.
  2. Add Asafetida (பெருங்காயம்) and mix it well.
  3. Add Pepper (மிளகு), Cumin (சீரகம்) and smash it well.
  4. Add Garlic (பூண்டு), Green Chili (பச்சை மிளகாய்) and smash it together and add it in Rasam mix.
  5. Start bowling it for 5 minutes.
  6. Add some Coriander Leaves (கொத்துமல்லி தழை) and pour some Water (நீர்)
  7. Pour some Oil (எண்ணெய்), add Mustard (கடுகு), Red Chili (சிவப்பு மிளகாய்), Curry Leaves (கறிவேப்பிலை) and add that it in Rasam.
  8. Rasam is ready.

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.