Ingredients
  1. Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு பேஸ்ட்)
  2. Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்)
  3. Pepper Powder (மிளகு தூள்)
  4. Lemon (எலுமிச்சை)
  5. Curry Leaves (கறிவேப்பிலை)
  6. Green Chili (பச்சை மிளகாய்)
  7. Cauliflower (காலிஃபிளவர்)
  8. Carrot (கேரட்)
  9. Green Peas (பச்சை பட்டாணி)
  10. Garlic (பூண்டு)
  11. Ginger (இஞ்சி)
  12. Onion (வெங்காயம்)
  13. Multicolor Capsicum (குடைமிளகாய்)
  14. Cabbage (முட்டைக்கோஸ்)
  15. Soya Sauce (சோயா சாஸ்)
  16. Tomato Sauce (தக்காளி சாஸ்)
  17. Water (நீர்)
  18. Oil (எண்ணெய்)
  19. Beans (பீன்ஸ்)
  20. Garam Masala (கரம் மசாலா)
  21. Corn Flour (சோள மாவு)
  22. Refined Flour (Maida – மைதா)
  23. Salt (உப்பு)
  24. Chaat Masala (சாட் மசாலா)
Procedure
  1. Add Cauliflower (காலிஃபிளவர்), Carrot (கேரட்), Green Chili (பச்சை மிளகாய்), Cabbage (முட்டைக்கோஸ்), Green Peas (பச்சை பட்டாணி), Red Capsicum (குடைமிளகாய்), Green Capsicum (குடைமிளகாய்), Onion (வெங்காயம்), Garlic (பூண்டு), Ginger (இஞ்சி), Curry Leaves (கறிவேப்பிலை), Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு பேஸ்ட்), Salt (உப்பு), Garam Masala (கரம் மசாலா), Pepper Powder (மிளகு தூள்), Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்), Corn Flour (சோள மாவு), Refined Flour (Maida – மைதா) in a bowl and mix it well.
  2. Make it as small balls
  3. Pour some Oil (எண்ணெய்) in a tawa and start frying the balls.
  4. Pour some Oil (எண்ணெய்) in a pan, add Onion (வெங்காயம்), Garlic (பூண்டு), Ginger (இஞ்சி), Curry Leaves (கறிவேப்பிலை), Green Chili (பச்சை மிளகாய்), Green Capsicum (குடைமிளகாய்), Red Capsicum (குடைமிளகாய்), Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்), Garam Masala (கரம் மசாலா), Salt (உப்பு), Chaat Masala (சாட் மசாலா), Soya Sauce (சோயா சாஸ்) and pour some Water (நீர்)
  5. Pour some Tomato Sauce (தக்காளி சாஸ்)
  6. Pour some Water (நீர்) in Corn Flour (சோள மாவு) mix it well and mix it with manchurian
  7. Now add fried vegetable balls into the manchurian
  8. Vegetable Munchurian is ready

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.