Ingredients
  1. Strawberry Flavor (ஸ்ட்ராபெரி சுவை)
  2. Almond Flavor (பாதாம் சுவை)
  3. Mango Flavor (மாம்பழம் சுவை)
  4. Chocolate Flavor (சாக்லேட் சுவை)
  5. Rose Milk Flavor (ரோஜா பால் சுவை)
  6. Jaggery (வெல்லம்)
  7. Cardamom Powder (ஏலக்காய் பொடி)
  8. Almond Nuts (பாதாம் கொட்டைகள்)
  9. Milk (பால்)
  10. Milk Powder (பால் பொடி)
  11. Cashew Nuts (முந்திரி பருப்பு)
Procedure
  1. Start boiling the Milk (பால்) for 5 minutes, add bowl of Jaggery (வெல்லம்), bowl of Milk Powder (பால் பொடி), bowl of Cashew Nuts (முந்திரி பருப்பு), bowl of Almond Nuts (பாதாம் கொட்டைகள்), 1 spoon of Cardamom Powder (ஏலக்காய் பொடி) and mix it well.
  2. Start mixing Chocolate Flavor (சாக்லேட் சுவை) and pour it in a Kulfi mold
  3. Similarly add Rose Milk Flavor (ரோஜா பால் சுவை), Strawberry Flavor (ஸ்ட்ராபெரி சுவை), Almond Flavor (பாதாம் சுவை), Mango Flavor (மாம்பழம் சுவை) and pour it in a mold.
  4. Deep Freeze and Kulfi ready

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.