Javvarisi Bonda
Ingredients
- Idli Batter (இட்லி மாவு)
- Small Sago (சவ்வரிசி)
- Cumin (சீரகம்)
- Asafetida (பெருங்காயம்)
- Onion – 2 (வெங்காயம்)
- Ginger – small piece (இஞ்சி)
- Green Chili – 3 (பச்சை மிளகாய்)
- Curry Leaves (கறிவேப்பிலை)
- Oil (எண்ணெய்)
- Salt (உப்பு)
- Add bowl of Small Sago (சவ்வரிசி) in a bowl of Idli Batter (இட்லி மாவு) and mix it well.
- Close the lid and allow it to soak for 3 hours.
- Add 1/2 spoon of Asafetida (பெருங்காயம்), 1 spoon of Cumin (சீரகம்), 3 Green Chili (பச்சை மிளகாய்), small piece of Ginger (இஞ்சி), 2 Onion (வெங்காயம்), Curry Leaves (கறிவேப்பிலை), Salt (உப்பு) and mix it well.
- Start making the batter into small balls.
- Pour some Oil (எண்ணெய்) in a tawa and start frying the balls.
- Javvarisi Bonda | Sago Bonda is ready
No comments: