Ingredients
  1. Idli Batter (இட்லி மாவு)
  2. Small Sago (சவ்வரிசி)
  3. Cumin (சீரகம்)
  4. Asafetida (பெருங்காயம்)
  5. Onion – 2 (வெங்காயம்)
  6. Ginger – small piece (இஞ்சி)
  7. Green Chili – 3 (பச்சை மிளகாய்)
  8. Curry Leaves (கறிவேப்பிலை)
  9. Oil (எண்ணெய்)
  10. Salt (உப்பு)
Procedure
  1. Add bowl of Small Sago (சவ்வரிசி) in a bowl of Idli Batter (இட்லி மாவு) and mix it well.
  2. Close the lid and allow it to soak for 3 hours.
  3. Add 1/2 spoon of Asafetida (பெருங்காயம்), 1 spoon of Cumin (சீரகம்), 3 Green Chili (பச்சை மிளகாய்), small piece of Ginger (இஞ்சி), 2 Onion (வெங்காயம்), Curry Leaves (கறிவேப்பிலை), Salt (உப்பு) and mix it well.
  4. Start making the batter into small balls.
  5. Pour some Oil (எண்ணெய்) in a tawa and start frying the balls.
  6. Javvarisi Bonda | Sago Bonda is ready

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.