Green Peas Sundal (பச்சை பட்டாணி சுண்டல்)
Ingredients
- Salt (உப்பு)
- Asafoetida Powder (பெருங்காயம் தூள்)
- Mint leaves (புதினா இலைகள்)
- Coriander leaves (கொத்துமல்லி தழை)
- Curry leaves (கறிவேப்பிலை)
- Black gram (முழு உளுந்து)
- Mustard (கடுகு)
- Mango (மாங்கா)
- Carrot (கேரட்)
- Onion (வெங்காயம்)
- Green Chili (பச்சை மிளகாய்)
- Soaked Green Peas (ஊறவைத்த பச்சை பட்டாணி)
- Oil (எண்ணெய்)
- Water (நீர்)
- Green Peas (ஊறவைத்த பச்சை பட்டாணி) is soaked for 6 hours and start boiling it in cooker, add Salt (உப்பு), pour some Water (நீர்) and close the lid.
- Open the lid after 5 whistle.
- Pour some Oil (எண்ணெய்) in a pan, add Mustard (கடுகு), Black gram (முழு உளுந்து), Curry leaves (கறிவேப்பிலை), Green Chili (பச்சை மிளகாய்), Onion (வெங்காயம்), Asafoetida Powder (பெருங்காயம் தூள்), Carrot (கேரட்), Mango (மாங்கா) and finally add boiled green peas.
- Season it with Coriander leaves (கொத்துமல்லி தழை) and Mint leaves (புதினா இலைகள்).
- Green Peas Sundal (பச்சை பட்டாணி சுண்டல்) is ready
No comments: