Ingredients
  1. Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு பேஸ்ட்)
  2. Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்)
  3. Curd (தயிர்)
  4. Lemon Juice (எலுமிச்சை சாறு)
  5. Salt (உப்பு)
  6. Coriander Powder (மல்லித்தூள்)
  7. Cumin (சீரகம்)
  8. Pepper (மிளகு)
  9. Green Chili (பச்சை மிளகாய்)
  10. Fennel (பெருஞ்சீரகம்)
  11. Onion (வெங்காயம்)
  12. Mint Leaves (புதினா இலைகள்)
  13. Curry Leaves (கறிவேப்பிலை)
  14. Chicken (கோழி)
  15. Oil (எண்ணெய்)
  16. Water (நீர்)
  17. Coriander Leaves (கொத்தமல்லி)
  18. Corn Flour (சோள மாவு)
  19. Garam Masala (கரம் மசாலா)
Procedure
  1. Grind Onion (வெங்காயம்), Fennel (பெருஞ்சீரகம்), Pepper (மிளகு), Cumin (சீரகம்), Mint Leaves (புதினா இலைகள்), Coriander Leaves (கொத்தமல்லி). Add Coriander Powder (மல்லித்தூள்) while grinding. Pour some Water (நீர்) make it as masala paste.
  2. Have Chicken (கோழி) in a bowl, add Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்), Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு பேஸ்ட்), Curd (தயிர்), Lemon Juice (எலுமிச்சை சாறு) and Salt (உப்பு) & mix it well.
  3. Add some Corn Flour (சோள மாவு) and mix it well.
  4. Pour some Oil (எண்ணெய்) in a tawa, add Green Chili (பச்சை மிளகாய்), Curry Leaves (கறிவேப்பிலை) add grinded Onion (வெங்காயம்), masala paste and Chicken.
  5. Allow it to boil for 5 minutes & add Garam Masala (கரம் மசாலா) and mix it well.
  6. Wait until it becomes dry.
  7. Pepper Chicken Masala is ready

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.