Maggie Noodles Bread Pocket
Ingredients
- Beans (பீன்ஸ்)
- Carrot (கேரட்)
- Green Peas (பச்சை பட்டாணி)
- Maggie Noodles (மேகி நூடுல்ஸ்)
- Cheese
- Garam Masala (கரம் மசாலா)
- Bread (ரொட்டி)
- Boiled Sweet Corn (வேகவைத்த சோளம்)
- Salt (உப்பு)
- Oil (எண்ணெய்)
- Water (நீர்)
- Maida (மைதா)
- Pour some Water (நீர்) in a pan, add Green Peas (பச்சை பட்டாணி), Beans (பீன்ஸ்), Carrot (கேரட்) and Salt (உப்பு)
- Allow it to boil for 2 minutes.
- Add Maggie Noodles (மேகி நூடுல்ஸ்), Garam Masala (கரம் மசாலா) and Maggie Masala.
- Allow it to boil till it reaches gravy state.
- Season it with Boiled Sweet Corn (வேகவைத்த சோளம்)
- Cut the edges of the bread, roll it for sometime using roti roller.
- Mix Maida (மைதா) in water & use it paste the edges of the bread.
- Now start stuffing the Maggie, Cheese and fold & paste the edges with Maida.
- Pour some Oil (எண்ணெய்) in a pan and start frying the maggies pockets.
- Maggie Noodles Bread Pocket is ready.
No comments: