Ingredients
  1. Onion (வெங்காயம்)
  2. Curry leaves (கறிவேப்பிலை)
  3. Green Capsicum (குடைமிளகாய்)
  4. Green Chili (பச்சை மிளகாய்)
  5. Coriander leaves (கொத்தமல்லி)
  6. Cumin (சீரகம்)
  7. Garam Masala (கரம் மசாலா)
  8. Salt (உப்பு)
  9. Rice Flour (அரிசி மாவு)
  10. Carrot (கேரட்)
  11. Soaked Sago (ஊறவைத்த சவ்வரிசி)
  12. Semolina (ரவை)
  13. Curd (தயிர்)
  14. Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு பேஸ்ட்)
  15. Oil (எண்ணெய்)
  16. Water (நீர்)
Procedure
  1. In a bowl, add Semolina (ரவை), Soaked Sago (ஊறவைத்த சவ்வரிசி), Onion (வெங்காயம்), Rice Flour (அரிசி மாவு), Carrot (கேரட்), Green Capsicum (குடைமிளகாய்), Curry leaves (கறிவேப்பிலை), Green Chili (பச்சை மிளகாய்), Coriander leaves (கொத்தமல்லி), Salt (உப்பு), Garam Masala (கரம் மசாலா), Cumin (சீரகம்), Ginger Garlic Paste (இஞ்சி பூண்டு பேஸ்ட்), Curd (தயிர்) and mix it well
  2. Pour some Oil (எண்ணெய்) in a tawa and start frying the vadai.
  3. Javvarisi Vadai | Sago Vadai is ready

No comments:

Indian Curry. Powered by Blogger.