Nethili Meen Kulambu prepared in Clay Pot | Anchovies Fish Curry
Ingredients
- Tomato (தக்காளி)
- Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்)
- Garlic (பூண்டு)
- Coriander & Chili Powder mixed (மல்லித்தூள் மிளகாய் தூள் கலவை)
- Salt (உப்பு)
- Anchovies Fish (நெத்திலி மீன்)
- Green Chili (பச்சை மிளகாய்)
- Coconut Milk (தேங்காய் பால்)
- Onion (வெங்காயம்)
- Curry Leaves (கறிவேப்பிலை)
- Onion Dried Seasoning (வெங்காய வடகம்)
- Tamarind Juice (புளி சாறு)
- Oil (எண்ணெய்)
- Water (நீர்)
- Pour some Oil (எண்ணெய்) in a clay pot, add Onion Dried Seasoning (வெங்காய வடகம்), Curry Leaves (கறிவேப்பிலை), Onion (வெங்காயம்), Garlic (பூண்டு), Green Chili (பச்சை மிளகாய்), Tomato (தக்காளி)
- Tamarind Juice (புளி சாறு) mixed with Coriander & Chili Powder mixed (மல்லித்தூள் மிளகாய் தூள் கலவை), add Turmeric Powder (மஞ்சள் தூள்), Salt (உப்பு) and mix it well & pour it in clay pot.
- Pour some Water (நீர்) and add Anchovies Fish (நெத்திலி மீன்)
- Pour Coconut Milk (தேங்காய் பால்)
- Nethili Meen Kulambu prepared in Clay Pot | Anchovies Fish Curry is ready
No comments: